محل تبلیغات شما

سال‌های 2015 و 2016 به‌عنوان معلم فیزیک در دو مکتب خصوصی شهر کابل انجام وظیفه می‌کردم. به‌علاوه‌ی تدریس دوتایم از ساعت هفت صبح تا 5 بعد از ظهر و شدت خستگی و ضعف، اما هنوز انگیزه‌ای قوی برای کارهای فراوظیفه‌ای در ورزهای رخصتی و جمعه نیز داشتم. این کارهای فراوقتی و فراوظیفه‌ای، کارهای فرهنگی و علمی ترویجی بود. کارهای فرهنگی شامل همکاری با مدیریت مدارس به‌خصوص آقای کیامهر مدیر مکتب مهرگان و گاهی هم با بقیه معلمان و شاگردان، در تهیه برنامه‌های هفتگی و ماهانه یا مناسبت‌های تاریخی و فرهنگی و غیره بودند. در بخش کارهای علمی ترویجی می‌توان به برنامه رقابتی پروژه‌های ساینسی که از طرف وزارت معارف هدایت داده شده بود و معرفی شخصیت‌های تاثیرگذار تاریخ علم در قالب تابلوهای‌که حاوی اطلاعات و عکس شاند بودند، اشاره کرد. در این بخش بیشتر تلاش‌های خودم و علاقه‌مندی شاگرانم بودند که انگیزه می‌دادند.

حمایت و همکاری همیشگلی آقای کیامهر همچنان از اول تا آخرین روزهای انی وظیفه، همراه و پشتیبان ما بود. این عکس در یکی از روزهای نمایشگاه کتاب کودک و تجهیزات آزمایشگاهی مکتب مهرگان گرفته شده که در آن تعدادی از مهمانان ما از وزارت معارف تشریف آورده بودند.

این عکس‌ها همیشه به من نیرو می‌دهند و حضور فعال و جسارت خوب مرا در اجرای کارهای فرارتر از توانم به نمایش می‌گذارد.

یادش گرامی

داستان یک لج‌باز لعنتی تا این لحظه

به گذشته؛ معرفی وسایل آزمایش‌گاهی برقی برای مهمانان ما در مکتب خصوصی مهرگان با مدیریت آقای کیامهر.

بیست و نهمین اردوی نوروزی - نهم تا دوازدهم فروردین/حمل 98

کارهای ,مکتب ,آقای ,مهرگان ,کیامهر ,فرهنگی ,آقای کیامهر ,فرهنگی و ,کارهای فرهنگی ,مکتب مهرگان ,مهمانان ما

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها